Skip to main content

Zodra je Tilou Hair Boutique gelegen in Eindhoven binnen loopt wordt je van harte welkom geheten door Mylou, Patty of Carmen.

Als je voor de eerste keer komt stellen wij onszelf netjes voor. We gaan eerst even samen zitten om te bespreken wat jouw wensen zijn voor je nieuwe kapsel.

Er zijn verschillende dameskapsels dus we kunnen super veel verschillende kanten op, voor ieder haartype en persoonlijke stijl!

Je kan je haar bijvoorbeeld laten knippen in een bobline, maar tegenwoordig zijn daar ook veel verschillende looks voor. Bijvoorbeeld een klassieke bobline maar ook een messy bobline met veel lagen en textuur, long bob wat ook wel een lob genoemd wordt en nog heel veel andere varianten.

Ook voor lang haar zijn er erg veel verschillende mogelijkheden, lang haar met lange lagen bijvoorbeeld maar je zou er ook juist voor kunnen kiezen om wat kortere lagen te laten knippen zodat je wat meer een messy look krijgt.

Met kort haar zijn er ook zoveel leuke kapsels te maken, een pixie haircut, voor de stoere ladies onder ons, maar ook kan kort haar super elegant zijn!
Over de lok of pony hebben we dan nog niet eens gesproken, een rechte pony, verschillende lagen aan de voorkant, de ‘gordijntjes pony’ die je schuiner kan dragen maar ook als een rechte pony met veel textuur én natuurlijk de schuine pony niet te vergeten. Tegenwoordig is er echt zoveel mogelijk en wij vinden het dan ook súper leuk om jou te adviseren wat het allerbeste bij jou, je gezichtsvorm, je dagelijkse bezigheden én jouw haartype past! Dus twijfel je ergens over, wij geven graag jou graag een eerlijk en passend advies!

Je kan je was-behandeling ook upgraden; wil je graag een lange wasmassage en/of een masker wat voor jou haartype geschikt is met een warme handdoek?

Geef dat dan even aan ons door! Dan boeken we extra tijd in voor jou welverdiend ‘geniet-moment’!

Na je relax-momentje mag je plaats nemen bij de kaptafel en tijdens een heerlijke cappuccino, een wijntje of een ander drankje,  gaan we je haar knippen en stylen hoe wij het besproken hebben.

Omdat wij vaak te horen krijgen; “Mijn haar zit altijd goed als ik van de kapper kom, maar daarna krijg ik het zelf niet zo goed in model”, geven wij jou tips over de producten die we gebruiken en hoe jij je haar thuis ook makkelijk zelf in model kan brengen. Hierdoor heb je altijd het gevoel alsof je van de kapper af komt.

Onze salon aan de Aalsterweg nummer 8 is super makkelijk te bereiken met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Je kan bij ons ook heel makkelijk de auto voor de deur parkeren.