Skip to main content

Lange uren, dagen, weken en vooral weekenden. Wat ga je nu in godsnaam doen? Sportscholen zijn dicht, winkels zijn gesloten en het belangrijkste.. ALLE BEAUTYCENTRA’S. Hoe vul je die tijd nu in en loop je er toch leuk, mooi en verzorgd bij?!

Nu je al die tijd over hebt, heb je dus alle tijd om te leren hoe je je eigen haar goed verzorgd. Hierbij geef ik je een aantal belangrijke tips.

  1. Gebruik een ‘kappers’ shampoo.

Waarom? In kappersproducten zit veel meer verzorging. Deze producten bevatten ook geen schadelijke stoffen. Hierdoor blijft je kleur veel langer mooi en wordt het haar meteen verzorgd. Je haar is voelbaar zachter, glanzender en het wordt minder snel vet.

Is je haar erg beschadigd of geblondeerd dan is hiervoor de RESTORE SHAMPOO van LIVING PROOF erg geschikt!

  1. Gebruik een ‘kappers’ conditioner.

Gebruik na elke wasbeurt een conditioner. Deze herstelt direct beschadigd haar en zorgt ervoor dat het vochtbalans op peil blijft. De RESTORE CONDITIONER van LIVING PROOF is hiervoor het meest geschikt. Vind je dat een conditioner je haar te veel verzwaard dan is de RESTORE LEAVE-IN van LIVING PROOF een perfecte oplossing! Dit product verzwaard je haar niet, maar voedt wel en laat je haar weer STRALEN!

  1. Minder vaak je haar wassen.

Je haar minder vaak wassen scheelt je uiteindelijk een hoop tijd en het heeft een hoop voordelen voor je haar! Nu dat je toch thuis in quarantaine zit is dit het perfecte moment om dit even een dag of een paar dagen uit te stellen.  De voordelen hiervan:

  • Je haar wordt minder droog en zal meer glanzen. De hoofdhuid produceert natuurlijke oliën die het haar hydrateren en glans geven. Als je dagelijks het haar wast zorg je ervoor dat deze oliën het hele haar niet meer kunnen hydrateren. Hierdoor krijg je dof en droog haar.
  • Je haar zal ook minder snel vet worden. Als je je haar elke dag wast, wend je hoofdhuid hieraan. Daardoor gaat de hoofdhuid te veel olie produceren, waardoor je vet haar krijgt. Als je je haar minder gaat wassen zal de olieproductie van je hoofdhuid weer gaan neutraliseren.
  • Je krijgt meer volume. Als je dagelijks je haar wast zal het heel snel plat willen gaan zitten, maar wanneer je dit even uitstelt zal je ook meer volume krijgen.

Maar HOE stellen we dit uit als we bijvoorbeeld naar de supermarkt moeten en er niet onverzorgd uit willen zien?

DRY SHAMPOO van de PHD-lijn van LIVING PROOF. Dit product werkt perfect tussen wasbeurten door en frist het haar op. Nare geuren worden verwijderd en oliën worden geneutraliseerd. Je krijgt er ook nog een enorme volume-boost van!

  1. Maskers!

Door uv-straling, hitte, stoffen van buitenaf en het kleuren van het haar, wordt het haar beschadigd. Daarom is het belangrijk om regelmatig (1x in de 2 weken) een masker in je haar te gebruiken.

Voor beschadigd, geblondeerd haar is het RESTORE REPAIR MASK van LIVING PROOF erg geschikt. Dit masker herstelt het haar, reduceert haarbreuk tot 70%, vult de natuurlijke beschermlaag van het haar aan, zorgt voor een mooie natuurlijke glans en verzwaard niet!

Breng het masker aan na het wassen van het haar met de RESTORE SHAMPOO, op handdoek-droog haar. Laat het minimaal 5 minuten intrekken. Voor maximaal resultaat kun je een warme handdoek om je haar heen binden zodat het beter intrekt. Je kunt het ook in je haar doen voor het slapen gaan zodat het de hele nacht kan intrekken.

RESTORE SHAMPOO, RESTORE CONDITIONER, LEAVE-IN CONDITIONER, PHD DRY SHAMPOO & REPAIR MASKER van LIVING PROOF zijn de producten waar ik het over gehad heb. De producten zijn allemaal verkrijgbaar bij Tilou Hair Boutique.

We zijn druk bezig met de webshop, dus binnenkort kun je ze ook online bestellen.

Twijfel je over welke producten het meest geschikt zijn voor jouw haar? Vraag dit dan aan je Tilou Hairstylist. Bel of mail ons gerust!

Groetjes Patty

admin

Author admin

More posts by admin