Skip to main content

Wat leuk dat je voor een upgrade van je behandeling kiest. Wil je nog net wat extra genieten en helemaal tot rust komen? Bij Tilou Hair Boutique kan je ook kiezen tussen een wasmassage en een masker met een warme handdoek of allebei!

Bij een wasmassage krijg je een heerlijke massage tijdens het wassen van je haar. Wij maken gebruik van drukpunten en kun je even helemaal ontspannen. Je haar wordt gewassen met een shampoo die het beste past bij jou haartype.

Wil jij je haar nog een extra verzorging geven? Kies dan ook voor een haarmasker.
Wij kijken welk masker het beste bij je haar past, daarna brengen wij het aan in de lengte en de punten van het haar en maken wij een handdoek warm die we over je haar heen leggen. Door het wassen gaan je haarschubben open staan en daardoor wordt het masker beter in het haar opgenomen en door de warmte van de handdoek kan het masker nog net wat intensiever zijn werking doen én het is natuurlijk de kerst op de taart in jou rustmomentje.

Na ongeveer 5 à 10 minuutjes komen wij het weer uitspoelen en mag je plaats nemen op de stoel bij de spiegel om het haar te knippen en te stylen naar wens.

TIP: Wil je jouw haar of hoofdhuid een extra boost geven? Kies dan voor een Snapshot! Wij werken met de Snapshots van Label M en hebben hier 4 varianten in:

  • Color Rivive: Dankzij het ingrediënt AC Colorplex blijft de kleur langer mooi en wordt de kleur in het haar verzegeld.
  • Damage Control: Voorkomt het breken van het haar en herstelt de haarvezel van binnenuit. Na deze shot ziet het haar er direct gezonder uit en gaat het weer prachtig glanzen. Het hoofdingrediënt is barnsteenzuur.
  • Scalp Soothing: Verzacht, voedt en herstelt een droge, jeukende hoofdhuid. Ook kan deze shot gebruikt worden na het kleuren om huidirritatie te voorkomen. Geeft ook een verlichting bij Psoriasis. Het hoofdingrediënt is Chandan sandelhout.
  • Volume Boost: Geeft het haar een volume boost en laat het haar er weer vol en gezond uitzien. Het haar is na deze shot pluisvrij, glanzend en glamorous! Het geheim? Proteïne power!