Skip to main content

Ik vind de producten van Living Proof echt super fijn. Sinds ik dit merk ben gaan gebruiken merk ik heel veel verschil in mijn eigen haar. Ook is dit merk het eerste merk waarvan ik heel erg van overtuigd ben dat het echt doet wat het beloofd!

De Full shampoo gebruik je bij elke wasbeurt, je wast je haar 2x zodat het goed schoon en verzorgt is. Wanneer je dit hebt gedaan kun de Full conditioner gebruiken. Voor je dit product gebruikt zorg je dat je je haar goed hebt uitgeknepen zodat er niet veel water meer in je haar zit want water verdunt het product waardoor het minder goed werkt. Je laat dit 3 minuutjes intrekken en daarna spoel je het weer uit.

Na het wassen kun je de Full thickening mousse gebruiken. Dit breng je aan op nat haar en verdeelt het vooral goed over de aanzet maar kan ook in de lengtes en punten gebruikt worden. Wanneer je nu je haar gaat drogen merk je al meteen verschil dat je haar een stuk meer volume heeft en er ook een paar dagen in blijft. Door de combinatie van shampoo, conditioner en mousse krijg je een extra goed resultaat.

De 5-1 styling treatment zou je daar ook bij toe kunnen voegen. Onder Living Proof vallen verschillende lijnen die je ook met elkaar kunt combineren. Zo kun je de 5-1 styling treatment makkelijk gebruiken met de Full lijn. Dit product kun je gebruiken op vochtig of droog haar. Het zorgt ervoor dat het haar meer volume en zachtheid krijgt. Het geeft glans, het verzorgt, geeft kracht en polijst het haar. Ook zorgt het er voor dat je haar beter beschermd is tegen hitte van de föhn, stijltang of krultang waardoor je haar ook minder snel beschadigd wordt.

admin

Author admin

More posts by admin