Skip to main content

Ik ben helemaal weg van de producten van Label.M.

De Cool Blonde Shampoo & Cool Blonde Conditioner verwijderen direct het geelpigment uit je haar en zorgen ervoor dat je een mooie assige blonde kleur hebt.

De Texturising Spray gebruik ik altijd op de aanzet. Mijn haar wil van zichzelf heel plat op mijn hoofd gaan zitten waardoor het volume ontbreekt. Deze spray geeft direct volume op de aanzet en geeft een nonchalante look.

De Heat Protector mist, spray ik in mijn lengtes en punten. Deze spray zorgt ervoor dat je lengtes en punten mooi blijven en niet uitdrogen of beschadigen. In deze mist zit ook meteen een haarlak die voor extra stevigheid zorgt. Hij is perfect voor het stijlen of krullen van je haar. De spray beschermt je haar tot 220 graden.

Na het stijlen of krullen van mijn haar breng ik de Shine Mist aan. Deze spray geeft het haar een hele mooie egale glans. In dit product zit ook een uv-filter die het haar beschermt tegen de zon. De spray verzwaard niet.

admin

Author admin

More posts by admin